Fotograf Rikke Colburn

Koncert med Duo Vasjan på Holbæk Bibliotek billet

Tonerne danser når Duo Vasjan spiller et musikalsk møde mellem norden og tangoen frem

Duo Vasjan spiller musik fra hjertet. Med dybe cellostrøg, klare stemmer og udtryksfuldt klaverspil bevæger duoens musik sig gennem de nordiske lande og sydpå over havet, til tangorytmernes hjemsted. Melodierne er både folkelige og lyriske, rytmerne er dansante. Musikken består af egne kompositioner og vokale arrangementer af smukke dansemelodier.

Duo Vasjan består af Therese Adorján Ankjær (cello og sang) og Louise Vase (klaver og sang). De fandt hinanden en langfredag, på opgave som kirkemusikere med en fælles fortolkning af bl.a. Bach og baroktidens salmer. Siden opdagede de at de havde en stor fælles passion for verdens- og folkemusik.