DR Romanklubben

50 kr.
-nothing-

DR Romanklubben 2018/19 Holbæk hold 2

Er du glad for at læse? Og synes du oplevelsen bliver bedre af at dele den med andre? Så er det sikkert noget for dig at være med i DR Romanklubben. Hold Holbæk 2 mødes: 21.januar, 18.februar, 4.marts, 1.april, 15.april, 20.maj.

Biblioteket har siden 2006 deltaget i processen med at vælge den bedste danske romanudgivelse i året der er gået. Fra  december til maj læser vi de seks nominerede romaner. Også i år melder du dig til hele sæsonen der begynder i december.

DR laver radioprogrammer om bøgerne og Litteratursiden.dk laver forfatterportrætter, interviews og analyser.

Sløret er løftet for de 2 første romaner. De nominerede er:

DECEMBER Kim Fupz Aakeson ”Bådens navn”

JANUAR Helle Helle ”De”

Varighed ca. 1½ time per gang.

Du tilmelder dig det ønskede hold ved køb af billet à 50 kr. på Biblioteket eller via Bibliotekets hjemmeside. Billetten gælder alle 6 mødegange og findes under datoen for første mødegang.

Hold Holbæk 2 mødes: 21.januar, 18.februar, 4.marts, 1.april, 15.april, 20.maj.

OBS! Bøgerne udleveres ved fremvisning af billet 2 uger før hver mødegang.