Om dette arrangement

Tid
18:30 - 21:00
Pris
o
Lokalitet
Holbæk Bibliotek
Arrangører
Målgruppe

Ordblind I Holbæk

I uge 40 er det international ordblindeuge, det marker Holbæk Bibliotek bl.a. med et større arrangement "Ordblind i Holbæk"

Ordblind i Holbæk

Jesper dumpede sin diktateksamen i 9. klasse med 71 fejl, og der var derfor ikke store boglige forventninger til ham, hverken fra forældre eller lærere. I dag har Jesper en kandidat i finansiering og strategisk ledelse og har både studeret i USA og Kina. Fra dumpekarakterer til en engelsksproget kandidatuddannelse og til et liv som forfatter og foredragsholder. Jesper inviterer tilhørerne med på sin rejse med personlige historier, hårde "bump" og nødvendigheden af, at finde alternative veje når livet synes umuligt at overkomme.

Til arrangementet ”Ordblind i Holbæk”kan man udover Jesper Sehested høre Charlotte Pil Nielsen fra Kommunalbestyrelsen fortælle om hvad Holbæk Kommune vil, kan og gør for ordblinde som Jesper, Lotte Mangor fra VUC vil fortælle om ordblinde og uddannelse, Dorthe Luccat om LæseTeks virke og Anette Rudbeck om Ordblindeforeningen.

På Holbæk Bibliotek mandag den 30. september kl. 18.30 / Gratis tilmelding på Holbæk Bibliotekerne eller via bibliotekets hjemmeside.

Pris
o

Materialer

Trine Trentemøller: Dysleksi, motivation og robusthed
Reservér
  • Bog

Dysleksi, motivation og robusthed

Af Trine Trentemøller (2019)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Måske som Zlatan

Af Johanna Nilsson (2019)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Hvad står der? : en fortælling om at finde vej i livet som ordblind

Af Randi Hedelund Nielsen, Charlotte Strøm (2018)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Et liv som ordblind i folkeskolen

Af Jesper Sehested (2018)
Læs mere