Holbæk Dyrehave og fremtidens biodiversitet

Bliv klogere på hvad biodiversiteten er for en størrelse og hvilken indflydelse vi som mennesker lokalt har på det.

Holbæk Dyrehave bliver Danmarks første biodiversitetsdyrehave og er sammen med flere andre initiativer i Holbæk Kommune med til at fremme biodiversiteten. Hvorfor er biodiversitet vigtigt, hvordan sker det, og hvad betyder det for vores oplevelse af naturen?

Til dette debatarrangement vil der være korte oplæg fra forskellige eksperter, og rig mulighed for at stille spørgsmål og debattere.

Oplagene er:

• Introduktion til Holbæk Dyrehave ved Jacob Flintholm (Holbæks Grønne Lunge, Holbæk Kommune)
  • Biodiversitetsprojekter i Holbæk Kommune ved Frej Fauerschou Hastrup (Naturteam, Holbæk Kommune)
  • Holbæk Dyrehave om 50 år ved Asger Hansen (Skovfoged, TeamForst)
  • Biodiversitet – hvad kan du selv gøre? Ved Kurt Larsen (lektor, Stenhus Gymnasium)

Ordstyrer bliver Mikkel Lundstrøm fra Foreningen Holbæk Dyrehave.

Holbæk Bibliotekerne byder på te og kaffe.

Billet til foredraget kan hentes her eller på Holbæk Bibliotekerne