Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Tølløse Bibliotek
Kulturhuset No1
Lokalitet
Kulturhuset No1, Tølløse
Arrangører
Målgruppe

Filmstriben på Biblioteket HUSKEUGE Tølløse

Film for demensramte, deres pårørende - og alle andre, der har lyst til at samles om at se gode danske kortfilm. Biblioteket viser to film, der både kan stimulere hukommelsen og vække minder. Undervejs er der kaffe, lidt sødt og tid til snak.

Lille dreng på Østerbro
-en dokumentarfilm fra 1991

Den gamle Østerbrodreng, tegneren og forfatteren Ib Spang Olsen - årgang 1921 - fortæller om sin barndom i streg og tale. I en mosaik af drengehistorier, med tegnerens blik for detaljen og forfatterens evne til at huske, fanges det uendeligt store i det små. Filmen er instrueret af sønnen Lasse Spang Olsen, der lader faderens fortælling illustrere af tegninger, arkivbilleder, gamle filmklip og nye optagelser fra det nu delvis forsvundne barndomsland.

Livsforsikring
- manuskript af Line Knutzon fra 2001

Den ensomme Judith er sekretær for forsikringsagenten Preben Rørbæk. Selskabet er økonomisk trængt, så da erhvervsmanden Tafdrup vil tegne en livsforsikring på 35 millioner, er det vigtigt af underskriften bliver sat. Det lykkes, men da Judith bagefter tilbyder Tafdrup en blomme, bliver han kvalt i den. Da forsikringssummen kan koste selskabet dyrt, tager Judith sagen i sin egen hånd.

Billet kræves ikke - bare mød op

Pris
0